MEB, seminer tarihinde ilk kez, Cumartesi ve Pazar günlerine çalışma koydu

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü 14.05.2018 tarih ve 9461989 sayılı yazılarıyla Öğretmenlerin 2018 Haziran Dönemi Mesleki (seminer) Çalışma Programını okul okul hazırlayarak il milli eğitim müdürlüklerine gönderdi.

18.05.2018 327

2018 HAZİRAN DÖNEMİ MESLEKİ (SEMİNER) ÇALIŞMA PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmenlerin 2018 Haziran Dönemi Mesleki (seminer) Çalışma Programı Genel açıklamalarını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Okul Öncesi Eğitim Kurumları Mesleki Çalışma Programını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

İlköğretim Okulları Mesleki Çalışma Programını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Orta Öğretim Kurumları Mesleki Çalışma Programını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Ekleri (Örnek Kitap Listesi- Örnek Film Listesi) bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlilikleri dosyalarını bilgisayarınıza indirmek için ise aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Yeterlilikler 1. Bölümü için tıklayınız.

Yeterlilikler 2. Bölümü için tıklayınız.

Yeterlilikler 3. Bölümü için tıklayınız.

Yeterlilikler 4. Bölümü için tıklayınız.

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİNE SEMİNER ÇALIŞMASI KONULDU

Mesleki (seminer) çalışmalarının ilk haftasına bakıldığında Seminer tarihinde ilk defa 09 Haziran Cumartesi ve 10 Haziran Pazar günlerine seminer çalışması konulduğu görülmektedir.

17-05-201817-05-2018