ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI (PROJE OKULLARI) II. ULUSAL BİLİM KAMPI KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI (PROJE OKULLARI) II. ULUSAL BİLİM KAMPI KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18.05.2018 305

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının (Proje Okulları)  katılımıyla düzenlenen II. Ulusal Bilim Kampı kapanış töreni Ortaöğretim Genel Müdür V. Sayın Halil İbrahim TOPÇU, Maltepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şahin KARASAR ile Bakanlığımız temsilcilerinin katılımlıyla İstanbul ilinde gerçekleştirildi.

“Endüstri 4.0, Farmakoloji, Akıllı Şehir Planlaması, Temiz ve Yenilenebilir Enerji” konularında hazırlanan ve ilk üç dereceye giren projeler Maltepe Üniversitesi Dr. Reşit Galip salonunda 10/05/2018 tarihinde sergilenmiştir.

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının (Proje Okulları) yönetici, öğretmen ve öğrencileri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, öğrencilerin gözlem, keşif, sorgulama, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmek ve bilimsel çalışma yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen Ulusal Bilim Kampının ikincisi İstanbul Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde, İstanbul Maltepe Üniversitesi, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Bilim Kampının kapanış töreni 11/05/2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Bilim kampında hazırlanan projelerden dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından tören sona ermiştir.