Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi ile ilgili açıklama

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi ile ilgili açıklama

13.05.2018 280

İlimizde Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarımızda yürütülmekte olan Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi kapsamında yürütülen projeler ile ilgili EK-1 formları ve etkinliklere ait fotoğraf, projenin özeti, video, basında çıkan haberlerin ise CD veya Flaş Bellek ortamında hazırlanarak Bakanlığımıza sunulmak üzere 14 Mayıs 2018 tarihine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi istenilmiş, Bakanlığımızın yazıları ve formlarda ilgi yazımız ekinde gönderilmişti.

 

 

Müdürlüğümüze gelen yazılarda okul müdürlüklerimizce hazırlanan belgelerin farklı farklı hazırlandığı görülmektedir.

 

1-      Okul müdürlüklerimizce bir EK-1 Formu düzenlenecek olup, birden çok proje olması halinde projeler numaralandırılarak DYS üzerinden Müdürlüğümüze gönderilecektir.  Ancak; , projenin özeti, video, basında çıkan haberler CD  ortamında hazırlanırken her bir projeye ait EK-1 formu ve yarım sayfa proje özeti düzenlenerek CD’ye yüklenecektir.

2-      Okul müdürlüklerimizce projeler bir CD’ye yüklenerek her proje için ayrı CD hazırlanmayacaktır.

3-      İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizce Okullarımızdan gelen CD’ler kontrol edilerek  birleştirilecek ve tek bir CD’ ortamında gönderilecektir. CD içerisinde okul dosyaları Okul İsmi altında bulunacaktır.  (belgelerin fazla olması halinde CD artırılabilir)

4-      İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizce DYS üzerinden proje düzenleyen her okula ait bir EK-1 Formu gönderilecektir.

 

 

Yukarıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda göndermeyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz ve Okul Müdürlüklerimizce belge ve CD’in 14 Mayıs 2018 tarihine kadar tekrar gönderilmesi gerekmektedir.