Okul Rehberlik Programları İçin İhtiyaç Analiz Anketleri

16.05.2018 292

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için yayınlanan "Rehberlik  Hizmetleri Plan Hazırlama Kitapçığı" takviminde okullar tarafından okul rehberlik hizmetleri ihtiyaç analizlerinin Mayıs 2018 tarihinde yapılacağı bildirilmiş olup, okul öncesi için  veli ve öğretmen, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumları için öğrenci, veli ve öğretmen olmak üzere hazırlanan "Öğrencilerin Rehberlik İhtiyaçlarının Belirlenmesi Anketi" ve anket sonuç çizelgeleri 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü orgm.meb.gov.tr adresinde "Rehberlik Hizmetlerinde Kullanılan Formlar" sekmesinde yayınlanacağına ilişkin ilgi yazı ekte gönderilmiştir.

İhtiyaç analizi anketlerinin mayıs ayı içerisinde öğrenci, veli ve öğretmenlere uygulanması, belirtilen diğer konulardaki iş ve işlemlerin aksatılmadan yürütülmesi hususunda,